Hirdetés

Ewan McGregor lesz a főszereplője Doug Liman új filmjének

|

Felmászik majd a Himalájára Mark Stronggal együtt.

Hirdetés

Tudjuk nagyon jól, hogy Doug Liman-től mindenki leginkább A holnap határa című filmjének folytatását várja, ám arra még várni kell, úgyhogy muszáj beérnünk valami mással (ha már a Chaos Walking finoman szólva sem felelt meg az elvárásoknak). Következő tervezett projektjének a főszerepére a rendező nem mást, mint mindannyiunk kedvenc Ewan McGregor-ját nyerte meg, az alapanyag pedig Jeffrey Archer Paths of Glory című regénye lesz. 

Hirdetés

A regénnyel ellenben a film az Everest címet fogja kapni és a cselekmény 1921-be fog bennünket elrepíteni. Az Everest alapsztorija, hogy ebben a tárgyalt évben már a címben szereplő hegység az egyedüli, amit még nem hódított meg az ember. McGregor Mallory-t fogja alakítani, akit a Brit Királyi Földrajzi Társaság maga választ ki arra, hogy célozza meg a hegyet, egyben egy ausztrál riválisával, George Finch-csel is versenyre kelve (őt majd Sam Heughan fogja megformálni). Habár a filmben szereplő karakterek történelmiek, alapvetően a filmnek nem célkitűzése az, hogy kizárólagosan a valós eseményeket térképezze fel, úgyhogy inkább a fikció határmezsgyéjén fog mozogni az alkotás (a könyvről olvasottak alapján). Jennifer Klein producer mindenesetre nagyon lelkes a projektet illetően, ő a következőt nyilatkozta a film ügyében:

Izgatottak vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk a HanWay Films-szel, hogy elmondhassuk ezt a fontos és időtálló történetet. Eljuttatni az Everestet a nagyvászonra relevánsabb most, mint bármikor máskor. Ezekben a bizonytalan időkben az elkötelezettségről, szenvedélyről és pozitivitásról szóló sztori emlékeztethet bennünket arra, hogy mi mindenre lehetünk képesek.  

A filmnek egyelőre nincsen premier dátuma, de elnézve Liman IMDb-oldalát, ezen meg se lepődünk: négy projektje van neki belőve potenciális következő filmnek és egyikhez sincs még fűzve dátum. Az Everest mondjuk kellőképpen biztos lábakon állónak tűnik jelenleg, úgyhogy el tudom képzelni, hogy két éven belül megkapjuk a nagyvászonra. De ez csak óvatos tipp. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.