Hirdetés

Ewan McGregor mesélt Az ébredő erő cameójáról

|

Hirdetés

A Star Wars: Az ébredő Erő tarol a mozipénztáraknál, nem rég átlépte a 2 milliárdos határt is, ezzel felsorakozott harmadikként a Titanic (2.1 milliárd) és az Avatar (2.7 milliárd) mögött, hiszen egyedül ez a triász tudta eddig elhagyni ezt a mérföldkövet. A film rengeteg apró meglepetéssel szolgált a rajongóknak, az egyik legmeglepőbb talán Ewan McGregor szinkron szerepe volt. A 44 éves színész tegnap a Jimmy Kimmel Live! című műsorban árult el még több részletet a rövid szerepről és azt is elárulta, hogy évekig várt arra a bizonyos hívásra.

Két évet vártam arra a hívásra. Már azt hittem elvesztették az ügynököm telefonszámát. Aztán később, a film megjelenése előtt nem sokkal felhívott J.J. Abrams. Megkért, hogy találkozzak vele és azt mondta, hogy "Szeretném, ha a részese lennél a filmnek." Volt egy szekvencia, amiben felhasználhatták a hangomat, Obi Wan Kenobi az Erő távlatából megszólalt vagy valami ilyesmi. Azt mondtam: Igen, szeretnék benne lenni és már vártam a hívásodat. Később bementem a stúdióba és láttam részeket a filmből, amiket azelőtt még senki sem láthatott és lenyűgözőek voltak, aztán pedig felvettük a mondatomat.
Nem sokkal a Star Wars: Az ébredő Erő megjelenése után J.J. Abrams elárulta, hogy egy cameo erejéig az elhunyt színészlegenda, Alec Guinness is feltűnik a filmben. McGregor elmesélte, hogy a filmkészítői a színész egyik dialógusát ügyesen vágással úgy alakították, hogy azt mondja Rey.
A teljes mondat az, hogy "Rey, ezek az első lépéseid." De rábírták Alec Guinnest, hogy mondja azt, Rey, ami szerintem rendkívüli, hiszen már nem él. Az egyik, még Obi-Wan Kenobiként mondott szavát, ami az "afraid" volt megvágták, úgy, hogy eltávolították az elejéről az a-t és a végéről a d-t, aztán megkapták azt, hogy "Rey". Szóval, ő azt mondja "Rey", én pedig azt, hogy "ezek az első lépéseid".
[caption id="attachment_78833" align="aligncenter" width="848"]
6145162_orig
Alec Guinness is visszatért Ewan McGregor segítségével.[/caption] Ezen meglepetések sorozata, melyek a Star Wars: Az ébredő Erő során értek bennünket, csak a kezdet, hiszen az elkövetkezendő években folyamatosan új Star Wars filmekkel örvendeztet majd meg bennünket a Disney. Legközelebb idén decemberben érkezik a Star Wars spin-off film, amely a Rogue One: A Star Wars Story címre hallgat. A műsor részletét, amelyben Ewan McGregor mesél rövid szerepéről idelent megtekinthetitek. https://youtu.be/yHfLx5sqpCU
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.