Hirdetés

Ewan McGregor most már tényleg visszatér Obi-Wan Kenobi szerepében

|

Teljesülni látszik rengeteg Star Wars-rajongó vágyálma.

Hirdetés

A minap több megbízható forrás is beszámolt arról, miszerint a Star Wars-előzménytrilógia egyik legnépszerűbb karakterét alakító Ewan McGregor több éven át tartó híreszteléseket követően végre visszatér a szerepéhez, azonban a Zsivány Egyeshez és a Solóhoz hasonlóan nem egy egész estés mozifilmet (utóbbi bukásával ezt az irányvonalat eleve törölte a Lucasfilm), hanem egy saját tévésorozatot kaphat a Disney novemberben induló streamingoldalán. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Barátom, Róbert Gida, valamint a hamarosan mozikba kerülő Álomdoktor és a Ragadozó madarak sztárjaként is ismert McGregor jelenleg tárgyalásokat folytat az említett széria főszerepét illetően, amit könnyűszerrel bejelenthetnek a jövő hétvégén megrendezésre kerülő D23 eseményen. Ha minden a tervezettek szerint alakul, az Obi-Wan Kenobi a harmadik élőszereplős Star Wars-tévésorozat lehet a Disney+ kínálatában, közvetlenül az indulással együtt érkező The Mandaloriannal Jon Favreau jóvoltából, és az előkészületben lévő Cassian Andorral, amiben a Zsivány Egyesben látott Diego Luna újfent eljátssza a címszereplőt.

A Kenobiról ezidáig még semmilyen további részlet nem derült ki azon kívül, hogy a karaktert az előzményfilmekben is életre keltő Ewan McGregor visszatér, ezáltal sem az alkotógárda kiléte, sem pedig az nem ismert, hogy vajon mikor foglal majd helyet a Star Wars idővonalán a produktum. Ha tippelnünk kellene, és nem áll szándékukban visszahozni még egy tucat ismerős arcot, akkor minden bizonnyal A Sith-ek bosszúja után fogjuk látni a Jedi mestert.

Ti örültök, hogy Obi-Wan Kenobi tévésorozatot kap?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.