Hirdetés

Ewan McGregor lesz a Ragyogás folytatásának főszereplője

|

A Ragyogást folytató Doctor Sleep főszerepét kapta meg a skót színész.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint Ewan McGregor aláírt Danny Torrance szerepére, Stephen King Doctor Sleep című művének adaptációjában. A forrás azt is kihangsúlyozta, hogy a szerző áldását adta a színészválasztásra.

Hirdetés

Ez lesz McGregor számára a második alkalom, hogy egy irodalmi karakter idősebb énjét játszhatja el. A színészt idén láthatjuk majd a Christopher Robin-ban, de stílusában az egy teljesen másik kategória lesz. A Doctor Sleep-et Mike Flanagan fogja rendezi és 2020. januárjában küldi majd a mozikba.

A Ragyogás után 36 évvel megjelent regény az eredeti alkotás Danny Torrancejét követi nyomon, aki felnőttként sem képes szabadulni a gyerekkori traumától. Nyugalomra csak egy New Hampshire-i városkában lel, ahol egy idősek otthonában dolgozva használja ragyogását a haldoklók békés távozásának megkönnyítésére. Életének egyensúlyát egy olyan nő billenti ki, akinek ragyogása jóval fényesebb bárminél, amivel valaha találkozott.

Egyelőre sajnos nem derült ki, hogy a Doctor Sleep csak alapként használja-e fel a Ragyogást, vagy tényleges folytatása lesz Stanley Kubrick 1980-as klasszikusának.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.