Hirdetés

Ewan McGregor szívesen bújna ismét Obi-Wan bőrébe

|

A skót színésznek a Disney+ minisorozata meghozta a kedvét ahhoz, hogy ha kell, ismét eljátssza a Star Wars egyik legnépszerűbb karakterét.

Hirdetés

Bár Ewan McGregor sokáig nem hitte volna, hogy valaha is megint köze lesz a hányattatott sorsú Jedihez, elmondása szerint a jövőben is szívesen brillírozna Anakin Skywalker egykori mestereként. Emellett arról is beszélt a Disney+ Obi-Wan Kenobira fókuszáló minisorozata kapcsán, hogy az valóságos csemege lesz a rajongóknak. Hiszen végre lehull majd a lepel a klasszikus trilógia és az előzményfilmek közötti időszakról.

Hirdetés

McGregor a következőket mondta:

"Ha ismét lehetőségünk lenne rá, abszolút készen állnék [a visszatérésre]. Újra itt vagyok, mintha ismét a Disney ajtaján kopogtatnék! [...] Örülök, hogy visszatérhettem, és végre kitölthetem az én és az Alec Guinness alakítása között tátongó, időbeli szakadékot. Ezúttal legalább annyit, vagy még többet kaptam attól, hogy eljátszhattam a karaktert, mint az első három filmnél. Ez a forgatókönyvnek, a technológiának és a forgatáson megismert embereknek köszönhető, illetve annak, hogy annyi minden megváltozott."

Mint az ismeretes, a széria tíz évvel az A Sith-ek bosszúja után veszi fel a fonalat, és McGregoron kívül a Darth Vaderré váló ex-tanoncot megformáló Hayden Christensen, illetve Joel Edgerton is visszatér. Utóbbi Owen Lars-t kelti életre.

Ugyanakkor újoncokból sem lesz hiány. Kumail Nanjiani (Örökkévalók), O'Shea Jackson Jr. (Godzilla II - A szörnyek királya ), Sung Kang (Halálos iramban 9 ), Moses Ingram (A vezércsel ), Indira Varma (Trónok harca), Rupert Friend (A Francia Kiadás), Simone Kessell (Of Kings and Prophets), Benny Safdie (Csiszolatlan gyémánt) és Maya Erskine (PEN15) is szerepet kapott az alkotásban.

Ti várjátok már az Obi-Wan Kenobit vagy ki fogjátok hagyni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.