Hirdetés

Ewan McGregor tisztázta az Obi-Wan spin-off kérdését

|

A skót színész elérkezettnek látta az időt, hogy rendbe tegyen pár dolgot a régóta emlegetett Obi-Wan Kenobi mellékszállal kapcsolatban.

Hirdetés

Ugyan maga is elismerte nem is olyan rég, hogy szívesen bújna ismét a jedi mester tunikájába, hiszen szerinte lenne róla mit elmesélni a két trilógia közötti időkben.

Hirdetés

Azonban úgy fest, hogy a rajongók kissé belelkesültek és félreértették McGregor szavait, aki legújabb Jézus-mozija, a Last Days In The Desert kapcsán öntött tiszta vizet a pohárba:

Ha felkérnének, akkor boldog lennék. De úgy fest, mintha kampányolnék a filmért, pedig csak minden alkalommal erről kérdeznek. Szeretném, ha tudnák, hogy nem önszántamból hozakodom elő vele ezekben az interjúkon. Csak válaszolok a feltett kérdésekre. Nem tudok róla semmit. Sohasem kerestek meg vele kapcsolatban.

Kétségtelenül egy nagyon határozott, mégis udvarias válasz volt ez McGregor részéről, aki érthető módon unhatja az ilyen irányú kérdéseket. Ugyanakkor még mindig rejtély, hogy miről fog szólni a harmadik Star Wars antológia mozi, de logikusan kiindulva, a 2020-ra datálható spin-off inkább a Zsivány Egyeshez hasonlóan egy ismeretlen karakterekből álló sztorit mesélhet el Han Solo kalandját követően, amelyben nagy valószínűséggel ismerős szereplők is beköszönnének. Talán éppenséggel pont Ewan McGregor Obi-Wan Kenobija, hiszen az eddigi két antológia mozi is a két trilógia között játszódik és vélhetően a harmadikra is ez várna és ha nem is a vagány jedi mester lesz a középpontban, talán megtudhatjuk, hogy mivel töltötte az idejét, mielőtt Luke Skywalkerrel felszállt volna az Ezeréves Sólyom fedélzetére. Szerintetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.