Hirdetés

Exkluzív betekintés a Batman Superman ellen - Az igazság hajnalába

|

Hirdetés

Az Öngyilkos osztag előzetese, a Wonder Woman első képkockái és az Igazság Ligája tagjait bemutató videók után, a Batman Superman ellenből is újdonságokat láthattak a The CW nézői a tegnap esti DC filmes különkiadás alkalmával. Az exkluzív betekintő videóban ugyan nem találhatunk túlságosan sok új jelenetet, de helyette hallhatjuk Zack Snyder rendező, illetve Henry Cavill és Ben Affleck gondolatait a filmről és a karaktereiről. A Batman Superman ellen - Az igazság hajnala 2016 március 24-én érkezik a magyar mozikba. Mennyire várjátok már a filmet? https://www.youtube.com/watch?time_continue=185&v=zIptAITLjbA

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.