Hirdetés

Exkluzív: Colombiana stúdiófotók Zoe Saldana-ról

|

Kedves és megbízható partnerünk, a ProVideo jóvoltából Magyarországon először nálunk láthatod a minden tekintetben lehengerlő Zoe Saldana két stúdiófotóját, f***k yeah!

Hirdetés

"1992. Kolumbia. A kilencéves Cataleyának a szeme láttára gyilkolják meg a szüleit. Ő is épp csak megússza a mészárlást, és gengszter nagybátyjával, Emilióval az Egyesült Államokba menekül. Tizenöt évvel később bérgyilkosként dolgozik neki. A névjegye – egy az áldozatai mellkasára rajzolt orchidea – üzenet a szülei gyilkosainak. Cataleya mindenáron bosszút akar állni, még ha ez azt jelenti is, hogy mindent elveszíthet." Ez volt a hivatalos szinopszis, a folytatásban pedig megtalálhatjátok a két exkluzív stúdiófotót és a magyar plakátot! Említettem már, hogy szeptember 15-től a mozikban láthatjátok?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.