Hirdetés

Exkluzív poszteren és előzetesen a The Connection

|

Hirdetés

Talán akad olyan, akinek ismerősen cseng az 1971-es Francia kapcsolat névre hallgató film címe, ha pedig igen, akkor mindenképpen vessetek egy pillantást Cédric Jimenez hamarosan érkező The Connection című filmjére is, ami a francia oldalról vizsgálja a valós események alapján alkotott történetet. A film Pierre Michel (Jean Dujardin) rendőrbíróra összpontosít, akinek feltett szándéka, hogy felszámolja a történelem leghíresebb drogcsempész műveletét: a Francia kapcsolatot. A másik oldalon a karizmatikus és jómódú Gatean “Tany” Zampa (Gilles Lellouche) áll, aki az Egyesült Államok legnagyobb heroin értékesítő hálózatát vezeti. Habár Michel félelmet nem ismerve mindent elkövet annak érdekében, hogy lebuktassa a szervezetet, Zampa-nak mégis sikerül mindig egy lépéssel előtte járnia. Ahogyan egyre fokozódik a feszültség, úgy kell a főhősünknek is élete talán legfontosabb döntése elé állnia: folytatja háborúját, vagy a családját helyezi előtérbe, mielőtt még túl késő lenne. A The Connection május 15.-én kerül a mozikba, és reméljük hozzánk is megérkezik majd valamilyen formában.

theconnectionpostersmall
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.