Hirdetés

EXKLUZÍV: Robert De Niro háborút folytat a Nagypapa hadművelet első szinkronos előzetesében!

|

Robert De Niro legújabb vígjátéka hamarosan megérkezik a hazai mozikba.

Hirdetés

A Big Bang Media jóvoltából nálunk nézhetitek meg először Robert De Niro Nagypapa hadművelet című új filmjének magyar szinkronos előzetesét, ami Robert Kimmel Smith War With Grandpa című gyermekregényéből készült. 

Hirdetés

Az átlagos amerikai család életét csőstül felforgatja, amikor a nagypapa, Ed (Robert De Niro) hazaköltözik lányához, vejéhez és három unokájához. Leginkább az ifjú Peter (Oakes Fegley) szenvedi meg az új családtag érkezését: még a szobáját is át kell adnia nagyapjának és a padlásra kell költöznie. Bár a fiú szereti a nagyapját, nem akar lemondani a szobájáról sem, ezért barátai segítségével indít támadást, hogy visszaszerezze, de mivel a nagyapát kemény fából faragták, a piszkálódás lassan egész háborúvá fajul.

A Tim Hill rendezésében készült film forgatókönyvét a Tom J. Astle, Matt Ember és Robert Kimmel Smith trió írta, ráadásul De Niro és az Elliott, a sárkányból is ismert Oakes Fegley mellett a film sztárjai között olvasható Uma Thurman, Christopher Walken, Jane Seymour, Laura Marano, Cheech Marin, Colin Ford és Rob Riggle neve is.

A Nagypapa hadművelet szeptember 24-én debütál a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.