Hirdetés

Expedíció - Gina Rodriguez csatlakozhat a stábhoz

|

Hirdetés

Az Ex Machina író-rendezője, Alex Garland új projekten dolgozik: Jeff VanderMeer bestseller-regényét, az Expedíciót adaptálja. Már korábban lehetett tudni, hogy az Oscar-díjas Natalie Portman, és a szintén Oscar-díjas Frances McDormand is szerepet kapott a filmben, most pedig úgy tűnik, még egy taggal bővült a stáb.

expedicio

Gina Rodrigez – aki jelenleg a Jane the Virgin című sorozat főszereplője – lehet Portman és McDormand egyik társa az Expedícióban. A történet szerint négy nő - egy antropológus, egy geodéta, egy pszichológus és egy biológus – kutatócsoportot alakít, melynek célja, egy expedícióra induljon az X térségbe. Ezt a területet már harminc éve környezeti katasztrófa sújtotta övezetnek nyilvánították, az oda küldött felderítőcsapatok pedig mind tragikusan végezték. A négy nő furcsa, megmagyarázhatatlan jelenségeket észlel a térségben, de személyes titkaik is veszélyt jelentenek. Jeff VanderMeer három részben mesél az X térségről: az Expedíciót a Kontroll és a Fantomfény című kötetek követték.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.