Hirdetés

Extraction előzetes - Bruce Willis továbbra is unja

|

Hirdetés

Az ilyen előzeteseket látva, mint az Extraction tudom igazán átérezni az eutanázia helyénvalóságát: amikor látod, hogy egy szeretted szenved és látod, hogy a halál megváltás lenne neki. Na, nem azt mondom, hogy valaki ölje meg Bruce Willist, de fájdalom látni, hogy mennyire unott pofával tolja még mindig az akcióhőst. Látszik rajta, hogy minden jelenet végén megkérdezi a rendezőt, hogy "Biztosan megkapom a pénzem a malibui házam rezsijére?", az meg azt feleli, hogy " Persze Bruce! Már tegnap elutaltuk.". De mivel Bruce már sokadjára hallja ezt a választ és még mindig nem jött SMS a banktól, ezért nagyon elkedvtelenedett és egy székhez szögezte magát, és nem hajlandó megmozdulni, az elmés filmesek pedig e köré kitalálták, hogy az ultra tehetségtelen Kellan Lutz (Alkonyat,saga, Herkules Legendája), mint a fia szabadítsa már ki a történet (HAHAHH!!!) szerint az ügynök papát a terroristák karmai közül ebben a Cobra 11 akcióit is alulról súroló műremekben. Szerintetek van lejjebb az egykori akcióhősünknek, vagy vonuljon nyugdíjba és a Die Hard 6 éppúgy szóba se kerüljön, mint az az ötödiknek nevezett valami? https://www.youtube.com/watch?v=yxJPSkoJoSs

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.