Hirdetés

Ez a 20 legnépszerűbb franchise jelenleg

|

Egy felmérés alapján állt össze a húszas lista.

Hirdetés

2019 januárjától kezdve több mint 350 ezer interjút készített Amerika szerte a National Research Group (NRG), mintegy 700 sikeres és ismert franchise-ról annak érdekében, hogy kiderítsék, az emberek melyeket tartják a legnépszerűbbnek, és melyikről gondolkodnak úgy, hogy a leginkább merészek, inspirálóak és elgondolkodtatóak. 

Hirdetés

Az eredményeket ezután összesítették, és azt is kielemezték, hogy mely címek állják ki leginkább az idő próbáját, és képesek időről időre megújulni annak érdekében, hogy relevánsak maradjanak a közönség számára. A végső eredményt pedig most közzé is tették, amelyből kiderült, hogy a The Mandalorian, a Bosszúállók és a Stranger Things állnak a lista élén minden tekintetben, vagyis ez a 3 franchise nevezhető a legerősebbnek és a legnépszerűbbnek.

Itt van tehát a jelenleg 20 legnépszerűbb franchise az NRG kutatása alapján:

  1. The Mandalorian
  2. Bosszúállók
  3. Stranger Things
  4. John Wick
  5. Fekete Párduc
  6. A galaxis őrzői
  7. The Witcher
  8. Ozark
  9. Pókember: Irány a Pókverzum!
  10. Fekete Özvegy
  11. Deadpool
  12. Thor
  13. Vasember
  14. Mario Bros.
  15. Toy Story
  16. Doctor Strange
  17. Pókember
  18. Coco
  19. Az Oroszlánkirály
  20. Hamilton

Mi a véleményetek a rangsorról? Hiányoltok valamit róla?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.