Hirdetés

Ez a különbség a Westworld és a Jurassic World között

|

Hirdetés

Ezelőtt 2008-ban a Jurassic Park producerei, Frank Marshall és Kathleen Kennedy elvetették a dinoszaurusz eposz folytatásának ötletét. Kennedy erről nem rég így nyilatkozott:

Nem tudom. Akkoriban hunyt el Michael Crichton és úgy gondoltam ez a jel, hogy többé ne nyúljunk a sztorihoz.
De később, mint tudjuk a projekt utat talált magának és Colin Trevorrow elkészítette a világ 3. legnagyobb bevételű nyári kasszasikerét, a Jurrassic Worldöt. A történetben volt némi áthallás a Crichton által írt és rendezett 1973-as Westworldre. Az eredeti történet egy futurisztikus élménypark bukását mutatja be az emberek tudományos ambíciói miatt. Ismerős igaz? A különbség annyi, hogy dinoszauruszok helyett gyilkos robotok válnak veszélyforrássá a park látogatói számára. Ezek a robotok fognak egy új kreatív mesélési pontot adni a készülő sorozatnak is. [caption id="attachment_57043" align="aligncenter" width="1024"]
James Marsden és Evan Rachel Wood
James Marsden és Evan Rachel Wood[/caption] Erről Michael Lombardo, az HBO programelnöke mesélt a TCA (Television Critics Association) paneljén:
Többnyire a robotok szemszögéből látnánk a történetet.  A filmben csak egy csapat emberen volt a fókusz, akiknek megváltozik az élményük, miután találkoznak a robotokkal. Ez nem az lesz.
A Westworld impozáns szereplőgárdával felszerelkezve érkezik majd a képernyőkre. Feltűnik Sir Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Miranda Otto, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Angela Sarafyan és Simon Quarterman. Executive producerként pedig Lisa Joy és Jonathan Nolan mellett J. J. Abrams, Jerry Weintraub és Bryan Burk is kiveszi a részét. Az első előzetest is a TCA panel idején vetítették le, de ezt még nem hozták nyilvánosságra. A Westworld 2016-ban érkezik az HBO műsorára.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.