Hirdetés

Ez a nagy különbség Az ébredő Erő és a Star Wars 8 rendezői között

|

Hirdetés

A Star Wars VIII nem fog békét hozni a galaxisba, sőt a háború még inkább elharapódzik, mint Az ébredő Erőben. A Kylo Rent alakító Adam Driver szerint azonban nem csak mozivásznakon lesz érezhető a változás, hanem már a forgatáson is. A színész a Midnight Special vetítésén vett részt hétfőn, ahol természetesen a Star Wars is szóba került, ő pedig elmagyarázta a különbséget J.J. Abrams és Rian Johnson rendezők között.

Más a vérmérsékletük. Úgy érzem, hogy rengeteg mozgó elem volt az elsőben, próbáltuk megfejteni őket és szótárat készíteni belőlük. Azt hiszem az ebből fakadó aggodalom nagy része tovaszállt, mert az emberek megértették a nyelvezetet. Ez Rian testamentuma, belevág valamibe, amit jól megalapoztak és a sajátjáévá teszi. Alig várom, hogy én is forgathassak, mert nagyon intelligens és közvetlen ember. A forgatókönyv pedig egészen nagyszerű.
A Star Wars VIII munkálatai elsősorban Londonban, a Pinewood Studióban zajlanak, de a világ többi táján is rögzítenek jeleneteket, úgy mint Horvátországban és Írországban. A film 2017. december 17-én kerül a mozikba, viszont, ha valamit tanultunk Az ébredő Erőt megelőző időszakból azaz, hogy túl sok mindent nem fogunk megtudni a történet részletiről. Driver annyit azért elárult, hogy "Még mindig háborúban állnak. Ez még mindig a Csillagok háborúja. Nincs béke, csak háború." Az ébredő Erő stábjának nagy része visszatér a folytatásban is. Az események továbbra is Rey (Daisey Ridley), Finn (John Boyega) és Poe (Oscar Isaac) köré csoportosulnak, de a hírek szerint Maz Kanata (Lupita Nyongo) is fontosabb szerephez jut, illetve Luke Skywalker (Mark Hamill) és Phasma Kapitány (Gwendoline Christie) is többet lesznek a vásznon, mint legutóbb. Adam Drivert továbbra is hétről-hétre láthatjuk az HBO Csajok című sorozatában, a Midnight Specialban pedig egy új oldalát ismerhetjük meg, ahol egy NSA ügynököt alakít. Az arcát azonban a Star Warsnak köszönhetően ismerte meg a fél világ, amihez ennyit fűzött a színész:
Nem váltam egy teljesen más személlyé. Semmi sem történt velem. Viszont rengetegen látták a filmet, ami remek. Azt hiszem mostantól könnyebb dolgom van Karácsonykor, egyszerűbb játékokat és hasonlókat választani a családnak. A gyerekek nem semmik: Úgy érzem előtte a szülők inkább távol tartották tőlem a gyerekeiket, most pedig azt mondják nekik, hogy menj, csinálj vele képet.
A Star Wars VIII minden kétséget kizáróan 2017 egyik legnagyobb filmje lesz, de előtte újra akcióban láthatjuk Kylo Ren bálványát, Darth Vadert a Rogue One: A Star Wars Storyban 2016 év végén, amikor egy lázadó csapat megpróbálja ellopni az első Halálcsillag tervrajzait. Addig is ne feledjétek, hogy Az ébredő Erő DVD és BluRay lemeze hamarosan világszerte elérhetővé válik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.