Hirdetés

Ez a sokat kritizált színész boldogan visszatérne az Aladdin folytatására

|

Az már más kérdés, hogy mi is boldogak lennénk-e miatta.

Hirdetés

Talán a Disney egyetlen élőszereplős remake-je sem kapott annyi hideget a bemutatása előtt, mint a Guy Ritchie rendezésében készült Aladdin, ami végül nemcsak a minőségét tekintve múlta felül várakozásainkat, de bő egymilliárd dolláros bevételével pénzügyileg is sikerült neki. A stúdió a következtetések levonása után neki is látott a folytatásnak, és a Jafar karakterét alakító Marwan Kenzarit már egész biztosan nem kéne győzködni a visszatérésről.

Hirdetés

Alázatosan hálás lennék érte, ha szerepelhetnék a másodikban is. A nagy főnököktől függ, és én kész vagyok bármikor.

Kenzari meglehetősen vegyes fogadtatásban részesült Jafarként, a többi szereplőhöz képest jóval haloványabban megírt karaktere mellett például azt is felhozták, hogy nem volt benne semmi, ami a rajzfilmes változat máig hátborzongató gonoszára emlékeztetett. Az mindenesetre biztos, hogy az Aladdin második része nem a korábbi rajzfilmfolytatásokat, mint például az Aladdin és Jafart adaptálja, hanem féléves ötletbörze eredményeként új ötleten fog alapulni.

Mint februárban kiderült, az első film után az Oscar-jelölt John Gatins és Andreas Berloff szerződtetésével immár új forgatókönyvírókkal estek neki a munkálatoknak, és csak a szövegkönyv elkészülte után dől el egyáltalán a főszereplőtrió - Will Smith, Mena Massoud és Naomi Scott - sorsa, beleértve azt is, hogy Guy Ritchie visszatér-e a rendezői székbe. Ezen a ponton tehát lehetetlenség megmondani, hogy terveznek-e még Jafarral a későbbiekben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.