Hirdetés

Ez a Star Wars ünnepi különkiadás valószínűleg köröket ver majd az elődjére

|

Bár nincs is túl nehéz dolga.

Hirdetés

A Disney+-ra érkező LEGO Star Wars Holiday Special című animációs film eddig minden tekintetben ígéretesebb a szellemi elődjénél, a hírhedt 1978-as ünnepi különkiadásnál, amit nem túlzás máig a filmtörténelem legelbaltázottabb spinoffjaként számon tartani. Josh Rimes vezető producer elmondása szerint ezt ezúttal igényesen akarták csinálni, és a napokban megjelent első kedvcsináló alapján valóban szórakoztató agymenésnek ígérkezik, melyben a franchise történelmének minden fontosabb karaktere megfordul.

Hirdetés

A negyvenöt perces alkotás eseményei a Star Wars: Skywalker kora után játszódnak, amikor Rey, Finn, Poe és Rose Chewie-nak próbálják megszervezni az Élet Napja-ünnepséget (a 42 évvel ezelőtti változat szintén az Élet Napja körül forgott, de a Kashyyyk nevű bolygón). Ez idő alatt Rey és BB-8 új ismeretek után kutatva az Erőről egy Jedi Templomot is meg fognak járni, és itt bukkannak rá arra a különös kulcsra, ami betekintést enged a galaxis múltjába - méghozzá testközelből, ugyanis a kulcs a múltba fogja repíteni a lányt, ahol gyakorlatilag a Star Wars univerzum minden említésre méltó szereplőjével összeakad. Az idővonalat azonban mielőbb helyére kell billenteni, ha szeretne időben visszatérni a saját jelenébe.

A november 17-én érkező filmet Ken Cunningham (Lego Jurassic World-minisorozat) rendezte David Shayne (Lego Star Wars: All-Stars) forgatókönyvéből, és ha szeretnétek meggyőződni róla, mennyivel szórakoztatóbb lesz a hírhedt elődnél, akkor íme, az első kedvcsináló, telis-tele agyamentebbnél agyamentebb helyzetekkel és karakterekkel:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.