Hirdetés

Ez a Star Wars VIII munkacíme

|

Hirdetés

Mielőtt mindenki megörülne, hogy napvilágra került, hogy milyen címen hivatkozhatunk a Rian Johnson (Looper - A jövő gyilkosa, Breaking Bad) dirigálta VIII. részre - amelynek a forgatása nem rég kezdődött - ki kell ábrándítanom mindenkit: ez csak a fedő címe lesz a filmnek, amellyel (ideig-óráig) távol tudják tartani a rajongókat a forgatási helyszínektől, mígnem bejelentik a hivatalos megnevezést. Már egy ideje mentek a pletykák arról, hogy a Star Wars VIII munkacíme "Űrmedve" (Space Bear) lesz, amit a Leia hercegnőt alakító Carrie Fisher erősített meg legutóbbi tweetjében, melyen kutyája, Gary Fisher (elmés elnevezés) mögött kivehető a Star Wars logóba kombinált mackó. Hogy bármi vonatkozása is lenne a macinak a cselekményre, vagy csak egyszerű trollkodás, arról egyelőre még nem tudni semmit, hiszen a premierig 2017 december 15.-ig kell várnunk. Az biztos, hogy az összes főbb szereplő visszatér az előző részből, akikhez csatlakozott az aktuális gonoszt alakító Benicio Del Toro is, a produceri székben pedig Kathleen Kennedy mellett Az ébredő Erőt dirigáló J.J. Abrams is maradt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.