Hirdetés

Ez az öt színész van még versenyben Han Solo szerepéért

|

Hirdetés

Nem sokkal ezelőtt kiderült, hogy Harrison Ford újra összeáll Steven Spielberggel az Indiana Jones 5-höz, most pedig a színész másik ikonikus karaktere, Han Solo körül indult el a mozgolódás. Ahogyan azt tudjuk, a Disney gőzerővel dolgozik azon a Star Wars spinoffon, ami az űrbéli csempész fiatal éveit mutatja majd be. Természetesen ehhez egy ráncmentes színész is szükségeltetik, a stúdió meglehetősen népes listáját pedig januárban vehettük először szemügyre, amelyre még Miles Teller és Logan Lerman is felkerültek. Phil Lord és Chris Miller rendezők azóta úgy fest jócskán leszűkítették a jelöltek számát, ugyanis a legfrissebb hírek szerint már csupán 5-en vannak versenyben. A THR információi szerint Alden Ehrenreich (Avé, Caesar!), Jack Reynor (Transformers: A kihalás kora) és Taron Egerton (Kingsman: A titkos szolgálat) vesznek részt meghallgatásokon Londonban, a Variety szerint pedig Jack O’Connell (Rendíthetetlen) és Blake Jenner (Everybody Wants Some!!) sem csúsztak még le a listáról. A THR szerint talán rajtuk kívül is akadnak még esélyesek, hiszen a hatalmas titkolózások miatt sosem lehet tudni, de úgy gondolják, hogy hamarosan kiválasztásra kerülhet Harrison Ford utódja (vagy jelen esetben inkább elődje). A szűkített listát elnézve nem igazán panaszkodhatunk. Bármelyik színész is firkanthatja végül alá a szerződést, azt hiszem mi boldogok leszünk a választással. Ti melyiküket látnátok legszívesebben a Han Solo előzmény filmben? [gallery columns="5" ids="83484,83488,83485,83486,83487"]  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.