Hirdetés

Ez lenne a Tron 3 alcíme?

|

Hirdetés

A hónap elején megtudtuk, hogy a Disney készen áll, hogy ősztől megkezdje a Tron 3 forgatását Vancouver-ben. Most a Production Weekly nem csupán arról számolt be, hogy a munkálatok egész pontosan októbertől kezdődnek, hanem azt is közhírré tétette, hogy a Tron: Ascension (Felemelkedés) címen fog futni a produkció.

Nehéz eldönteni, hogy bátor vagy inkább botor döntés a stúdió részéről, hogy egy olyan franchise-ot folytassanak, amelynek legutolsó, 2010-es Örökségre keresztelt darabjának nem igazán sikerült elnyernie a nézők tetszését. A Tron 3-ról egyelőre nem sokat tudunk, kíváncsian várjuk, hogy vajon Garrett Hedlund és Olivia Wilde visszatérnek-e, vagy esetleg a készítők teljesen új alapokra kívánják helyezni a történetet.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.