Hirdetés

Ez lesz a Legendás állatok és megfigyelésük története

|

Hirdetés

Mióta az Entertainment Weeklyben megjelent az első kép a Legendás állatok és megfigyelésük főszereplőjéről, Eddie Redmayne-ről és a többiekről, mindenki erről beszél. Mondjuk, egy Harry Potter spin-offról azért lehet mit mesélni. Na, de az EW-nél a legjobban informált emberek ülnek, akik már azt is tudni vélik, hogy mi lesz a film története. Redmayne karaktere, Newt Scamander Londonból New Yorkba kénytelen utazni 1926-ban. Poggyásza azonban nem éppen egy hétköznapi bőrönd, a belseje jóval nagyobb, mint azt első pillantásra gondolnánk és mindenféle szörnyek a laknak benne. Scamander az utazása során rádöbben, hogy az amerikaik igencsak paranoiásak, rettegnek, hogy valaki leleplezi a mágusokat és a muglikat "No-maj"-nak hívják. Ebben a varázsló-fóbiás világban valami miatt kinyílik a börőndje, és az összes varázslatos lény elszabadul. A Legendás állatok és megfigyelésük történetét David Yates rendezi, aki már négy Harry Potter (5-7) filmet rendezhetett. (Azóta amúgy túl sok mindent nem csinált, csak egy Tarzant.) A film 2016. november 28-án jelenik meg a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.