Hirdetés

Ez nem tetszett Samuel L. Jacksonnak a Star Wars: Az ébredő Erőben

|

Hirdetés

A LucasFilm elnöke, Kathleen Kennedy többször is elmondta, hogy George Lucas, a Star Wars univerzum megalkotója szereti a legújabb epizódot, ám a rendező nyilvánosan eddig csak annyit mondott, hogy szerinte "a rajongóknak tetszeni fog". Később a "retro film" jelzővel illette a folytatást, ami véleménye szerint túlságosan is a nosztalgia faktorra hagyatkozik. A sorok között olvasva meglehet, hogy csupán diplomatikusan akarja kifejezni nemtetszését, ez pedig most talán Samuel L. Jacksonra is igaz lehet, aki az előzmény trilógiában alakította Mace Windu jedi mestert. A színész nemrég a Popcorn című műsorban beszélgetett Peter Traversel, akinek elmondta, hogy mi a gondja Az ébredő Erővel.

A Star Wars filmek szellemiségét tükrözi. Kalandos és izgalmas a maga módján. Viszont szerintem a kölyköknek fénykardforgató tanfolyamra kellene járniuk. Legalábbis én így gondolom, de van még idejük belejönni.
Áucs! Hát talán Mr. Jackson zabos egy kicsit, hogy nem térhetett vissza legalább Erő szellemként. Na persze nem várhatjuk el, hogy mindenki 100 százalékosan meg legyen elégedve a filmmel és abban teljesen igaza van a színésznek, hogy a fénykardpárbajok nyersek és kissé kiforratlanok voltak, ám ne feledkezzünk meg arról, hogy a vívó felek maguk is tanoncok, kevés tapasztalattal, az egyikük ráadásul ekkor használt életében először (!) ilyen szerkezetet. Szinte biztosak vagyunk abban, hogy a következő részek arra mennek majd ki, hogy az új karakterek mesteri szintre emeljék képességeiket mind fénykard, mind pedig Erőhasználatban. https://www.youtube.com/watch?v=hgr0LK6HVYM
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.