Hirdetés

Ez a srác fogja játszani a Viszkist

|

Hirdetés

Antal Nimród miután Hollywood-ban elkészített néhány középszerűnél jobb (de azért nem nagyszerű) filmet, mint a Ragadozók, az Elhagyott szoba, vagy A szállítmány, visszatér egy film erejéig kicsiny hazánkban, mely nem másról, mint a Viszkis rabló börtönbüntetésbe torkolló pályafutásáról fog szólni. Eddig sok, érdembeli információt nem tudtunk elmondani erről a filmről, de most már amellett, hogy a Filmalap 1,1 milliárd forintot fektetett a projektbe, azt is elmondhatjuk, hogy a főszerepet ki fogja játszani. A Színház- és Filmművészeti Egyetem másodéves hallgatója, Szalay Bence fogja betölteni ezt a szerepet Nimród filmjében, aki mindössze 23 éves és eddig se nagyjátékfilmes, se rövidfilmes tapasztalata nincs, így ez lehet neki majd a nagy áttörés. A magyar származású rendező filmjének bemutatójáról egyelőre nincs hír, sem arról, hogy pontosan milyen stílusban fogjuk látni a Viszkis históriáját (milyen műfaji közegbe fogja beleágyazni a történetet a direktor), de amint megtudunk valami hasznos információt a filmről, természetesen azonnal közöljük veletek.

122792
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.