Hirdetés

Ez Stephen King éve - Itt az újabb adaptáció előzetese

|

Idén talán sosem látott mennyiségű adaptációt nézhetünk a horror koronázatlan királyától, Stephen Kingtől.

Hirdetés

Míg a The Mist című széria nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és a remek krimitrilógiából forgatott Mr. Mercedes sem igen duzzasztja fel a sajtóorgánumok vitorláit, addig az Az tarol és célba vette a legnézettebb horrorfilm címet. A King-menet azonban nem áll meg, és újabb adaptációhoz érkezett meg az előzetes.

Hirdetés

A Netflix a Gerald's Game mellett elkészíttette az író 200 oldalnál is rövidebb 1922 című novellájának filmváltozatát, a főszerepben azzal a Thomas Jane-nel, akit a 2007-es A köd és a 2003-as Álomcsapda után ismét egy King-adaptációban láthatunk viszont. Az 1922-ben Jane egy olyan férfit alakít, aki megöli a saját feleségét, ám miután eltemette a testet, patkányok kezdik terrorizálni és halott felesége is kísérti őt. A történetet a főszereplő narrálásával követhetjük végig.

A Netflix-en október 20-án debütáló filmet Zak Hilditch rendezte, Thomas Jane mellett pedig láthatjuk majd Molly Parkert, Dylan Schmidet, Kaitlyn Bernardot, Brian d'Arcy Jamest és Neal McDonough-t.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.