Hirdetés

Ez történt még: augusztus 22-28.

|

[FIGYELEM! Giga poszt!] Mivel töménytelen mennyiségű anyagról kell számot adnunk nektek, megesik, hogy sok forgatási kép, sima fotó, trailer, esetleg hír és casting morzsa kimarad, ezeket igyekszem pótolni!

Hirdetés

Mivel nem szerettek hosszú szöveget olvasni és áttekintéskor is nehéz dolga van az embernek, mert összefolynak szemei előtt a betűk, ezért ahogy esik úgy puffan alapon szépen sorjában végigmegyünk a kimaradt médiaanyagokon.

A folytatás után a következő filmekről olvashatsz: Cloud Atlas, This is Forty, Cápák éjszakája 3D, Martha Marcy May Marlene, Vasököl, A nagy Gatsby, Az utolsó ördögűzés 2, The Way, The Lady, The Dangerous Method, The Artist, Bullet to the Head, Ouija, Blackthorn, Tinker Tailor Soldier Spy, Frankenstein, Fantastic Voyage, Drive, Disconnect, The Wolverine, A feláldozhatók 2, R.I.P.D., Sherlock Holmes 2, A tetovált lány, Szellemírtók 3, Lopott idő, Flatliners remake, Argo, My Week With Marilyn, Texas Killing Fields, A bosszúállók, Fireflies in the Garden, Deadman, Hell, Dominion, The Gambler, Prometheus, Válogatott gyilkosok, The Man from U.N.C.L.E.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.