Hirdetés

Ezek a blu-rayek jönnek májusban a Pro Videótól

|

Egy klasszikus és egy instant kultgyanús film is befigyel.

Hirdetés

A Pro Video májusi megjelenései között van egy nálunk moziban is forgalmazott macsó-akciófilm, egy gyerekeket megcélzó hősmozi, egy óda a pocsék filmkészítéshez, egy film, melyben egy hölgy rúg szét hátsókat, valamint az a darab, ami mindenkit teljesen megszédített anno az ezredfordulón. 

Hirdetés

Akkor lássuk cím szerint:

Gengszterzsaruk, amelyet sokan a Szemtől szemben béfilmesített változatának tartanak, és amiben többen kellemesen csalódtak. Gerard Butler főszereplésével készült, de mellette még 50 Cent is tiszteletét teszi. 

Élesítve, amelyben nem mást, mint Noomi Rapace-t (Prometheus) nézhetjük, amint a nagy akciózás közepette rendet tesz Londonban. Michael Apted, a szebb napokat is látott rendező áll e mögött, tőle láthattuk A világ nem elég című Bond-opuszt, valamint a Dian Fossey életéről szóló remek Gorillák a ködbent.

LEGO Tini Szuperhősök - Gonosz gimi, amely egy újabb LEGO-mozi. Itt Wonder Woman, Batgirl és Supergirl dobják be a közösbe, amijük van, hogy aztán együttes erővel mentsék meg a világot. 

Mátrix, amelyet valószínűsítem, hogy senkinek nem kell bemutatni. A Wachowski-nővérek korszakalkotó, forradalmi sci-fi akciója készen áll arra, hogy a lehető legpazarabb minőségben bombázza meg gyanútlan retinánkat: a film ugyanis 4K-ban érkezik, szóval rajongók, kérem gyülekezzenek! Az alkotás 4K-s lemeze természetesen extrákat is tartalmaz majd, így többféle audiokommentárral is megnézhetjük a filmet (sajnálatos módon a rendezők nem készítettek hozzá, de a stábtagok, zeneszerző ellenben igen), mellette pedig több, mint 3 órányi extra tartalom vár reánk. Menjünk, kövessük hát a nyulat!

És végül, de nem utolsó sorban, a film, amely majdnem elhozta James Franco számára az idei Oscar-jelölést: A katasztrófaművész. Ezt mi nem láthattuk moziban, cserébe viszont egyből kijön kéklemezen (ahogyan annak lennie kell), megfejelve egy feltételezhetően rendkívül jó hangulatú rendezői, írói, alkotói audiokommentárral és sok egyéb mással. A film egy másik film születését meséli el, a The Room címűjét, amely úgy híresült el, mint minden idők egyik legrosszabb, legnevetségesebb mozgóképes alkotása (írta, rendezte, főszerepelte: Tommy Wiseau). Egyfajta tribute a lelkes tehetségtelenek számára, óda hozzájuk, akik csak alkotni akarnak, de a jóisten nem adott hozzá semmit, amivel érdemi történetet el tudnának mesélni.

Mindezen filmeket adja ki tehát májusban a Pro Video, május 23-as megjelenéssel!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.