Hirdetés

Ezek a Star Wars filmek jönnek 2020-ig

|

Hirdetés

A Star Wars: Az ébredő Erő csak a kezdet volt, egy új trilógia felvezetője, ugyanis 2020-ig még legalább két folytatást kap kétévente, arról nem is beszélve, hogy a köztes időszakot egy-egy mellékszállal tölti ki a Disney, vagyis a  hetedik résztől kezdve minden évben kapunk egy Star Wars filmet - és ez várhatóan így is lesz addig, ameddig ilyen sokan jegyet váltanak a széria aktuális darabjára. Az Entertainment Weekly cikke alapján megpróbálunk rendet tenni a fejekben a Star Wars premierdátumokat illetően, vagyis összeszedtük, hogy 2020-ig milyen projektek megjelenésére számíthatunk és mik lesznek azok. Íme a lista:

rogueone_cast

Rogue One: A Star Wars Story

Rendező: Gareth Edwards Forgatókönyv: Gary Whitta és Chris Weitz Szereplők: Felicity Jones, Diego Luna, Riz Ahmed, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk Történet: A Galaktikus Birodalom megalapulása utáni időszakban járunk, amikor  egy csapatnyi lázadó összefog, hogy egy öngyilkos küldetésben megszerezzék a Halálcsillag nevű fegyver tervrajzait, mielőtt arra használnák, hogy érvényesítse a Császár hatalmát. Premier: 2016. december 16.
star-wars-7-the-force-awakens-could-kylo-ren-really-be-a-skywalker-668067

Star Wars: Episode VIII

Rendező és forgatókönyv: Rian Johnson Szereplők: Mark Hamill, Daisy Ridley, Oscar Isaac (még nem erősítették meg) Premier: 2017. május 26. Történet: Ismeretlen
Han-Solo-Shot-Greedo-First-Explained

Star Wars Anthology: Han Solo

Rendezők: Phil Lord és Christopher Miller Forgatókönyv: Lawrence és Jon Kasdan Szereplők: Még nem jelentették be Történet: Hogyan lett a fiatal Han Solo az a csempész és tolvaj, akivel Luke Skywalker és Obi-Wan Kenobi Mos Eisley-ben találkoztak. Premier: 2018. május 25.
rey_star_wars_the_force_awakens-wide

Star Wars: Episode IX

Rendező: Colin Trevorrow Forgatókönyv: Rian Johnson Szereplők: Még nem jelentették be Történet: Ismeretlen Premier: 2019
star_wars_boba_fett_fantasy_art_artwork_1600x1200_wallpaper_wallpaper_2560x1600_www-wall321-com-michael-fassbender-is-boba-fett-in-star-war-jpeg-250221

Star Wars Anthology: Boba Fett

Rendező: Még nem jelentették be Forgatókönyv: Még nem jelentették be Szereplők: Még nem jelentették be Történet: Ismeretlen Premier: 2020 (meg nem erősített) Ti melyike(ke)t várjátok a legjobban?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.