Hirdetés

Ezek az idei Golden Globe jelölések

|

Befutottak a 2014 legjobb TV sorozatait díjazó, 72. Golden Globe jelölései, élen a Fargóval és a True Detectivvel.

Hirdetés

A Fargo színészei közül Allison TolmanBilly Bob ThorntonColin Hanks és Martin Freeman mind kaptak egy-egy jelölést, ráadásul a legjobb TV film vagy minisorozat díjára is pályáznak. Ebben a kategóriában indul a True Detecive is, amelyből Woody HarrelsonMatthew McConaughey és Michelle Monaghan lehet a díjazotak között. A lista egyébként több meglepő ponttal is rendelkezik, hiszen sem a The Walking Dead, sem pedig a tavaly már díjazott Brooklyn Nine-Nine nem kaptak jelölést. Ezen kívül, habár a Trónok harca ringbe száll a Golden Globeért, ez nem mondható el a sorozat egyik színészéről sem. A díjakat január 11.-én osztják majd ki, a folytatásban pedig megtalálhatóa a jelöltek teljes listája.

UPDATE: A filmes jelölésekkel is bővítettük a listát.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.