Hirdetés

Ezeket a sorozatokat nézzük tavasszal a tévében

|

Hirdetés

A hazai tévécsatornák szerencsére egyre gyakrabban mutatnak be egyre változatosabb műfajú és stílusú külföldi sorozatokat, nem egy esetben pedig a világpremierrel egy időben, vagy a rá következő napon már szinkronosan is élvezhetjük a régóta várt szériákat, évadfolytatásokat. A 2016-os évben eddig is volt számos premier (Shannara - A jövő krónikája, X-Akták, Rosewood, Flash - A Villám...), a lista pedig most tavasszal még tovább bővül, nem is akármilyen produkciókkal. A nyarat megelőző hónapokban adásba kerülő sorozatok közül mazsolázgattunk egy kicsit, hogy a figyelmetekbe ajánljuk a szerintük legérdekesebbeket. Mindörökké (Forever)

axntavasz2
Az amerikai ABC-n a tavalyi, 2014/15-ös tévés szezonban mutatkozott be a Forever címre hallgató krimisorozat, melynek főszereplője egy olyan halottkém, aki egy véletlen folytán úgy válik halhatatlanná, hogy képes ugyan meghalni, de minden esetben fel is támad, ráadásul nem is akárhogyan; mindig meztelenül, a folyóban tér magához. A közel 200 éves doktor maga sem tudja, mi történt vele és miért nem tud meghalni, ezért munkája során nem csak az áldozatok halálának, hanem saját halhatatlanságának okára is igyekszik választ találni. A szériából sajnos csak 22 rész, azaz egy évad készült, de a minőségre azt hiszem, nem sok panaszunk lehet. Hol látható: AXN, keddenként, 22:00 A Játékos - Fogadás életre-halálra (The Player)
The Player, Season 1, Pilot Pictured: (l-r) Wesley Snipes as Johnson, Charity Wakefield as Cassandra King
Az AXN nagyon megnyomja az idei tavaszt, és bár a premierjeiből egy-kettő nem volt valami hosszú életű, és hamar kaszát kapott, azért dicsérendő, hogy ennyi mindent kínálnak a nézőiknek. A második premierjük a Wesley Snipes és Philip Winchester főszereplésével készült akciósorozat, melyben egy titkos szervezet egy különleges technika segítségével meg tudja jósolni, hogy milyen bűncselekményeket fognak a jövőben elkövetni. A Philip Winchester által játszott Alex Kane-nek - mint A Játékosnak - pedig az a feladata, hogy megakadályozza ezeket a bűntényeket. A titkos szervezet milliárdos tagjai abban lelik szórakozásukat, hogy nagy összegű fogadásokat kötnek arra, vajon Alex-nek sikerül-e végrehajtania az akciót, és megállítania a bűnözőket. Hol látható: AXN, szerdánként, 22:00 Mad Dogs - Kutyaütők (Mad Dogs)
Mad Dogs Episode 103
Az AXN harmadik premierje a Mad Dogs - Kutyaütők egy olyan sorozat, amely a krimik és a sötét komédiák kedvelőinek figyelmét kelthetik fel igazán. A történet főszereplője öt, középkorú jóbarát, akik már az általános iskola óta ismerik egymást. Az egyikőjük, Milo korán nyugdíjba vonul, és hogy ezt megünnepelje, elhívja barátait luxusvillájába. A találkozás kellemesen indul, de hamarosan felszínre kerülnek a sötét titkok és a fájdalmas régi sztorik, a vidám, tengerparti nyaralás pedig véres fordulatot vesz. Hol látható: AXN, március 30-tól, 22:00 11.22.63 (11/22/63)
112263sorozat
Stephen King regényeit csak kevesen tudják szerintem jól megfilmesíteni, és bár szinte félévente érkeznek az újabb adaptációk, valahogy a hangulaton felül nem igazán tudják a készítők megfogni azt, az általában a karakterek lelkében játszódó őrületet, amely az író egyik legjellegzetesebb és legélvezetesebb eszköze az olvasó borzongatására. A mozikba eddig több jó feldolgozás került, mint a televíziók képernyőjére, de most úgy tűnik, hogy az időutazós, összeesküvéses 11.22.63 visszaállíthatja a Stephen King-sorozatok renoméját. A James Franco főszereplésével készült széria története ugyanis egy olyan férfiról szól, aki megtudja, hogyan lehet utazni az időben, és nem kisebb dologra vállalkozik, mint hogy megakadályozza John F. Kennedy meggyilkolását. Hol látható: FOX, április 12-től Lucifer (Lucifer)
viasattavasz1
Mi történik a pokolban, ha már az ördög is unja ott magát? Lucifer ugyanis egyszer csak fogja magát és felköltözik a Földre, nyit egy éjszakai klubbot, és az Angyalok városában sármos és ellenálhatatlan emberi alakot öltve a város lakóinak legsötétebb titkai után vizslat. Amikor azonban egyik kiszemeltje brutális gyilkosság áldozata lesz, Lucifer belebotlik az ügyet vezető nyomozóba, és eltökéli, hogy segít megoldani a bűntényt. Az ördög azonban nem csak a különféle bűnügyek, hanem a nyomozónő iránt is egyre jobban érdeklődik, ezt viszont már sem a nő férje, sem maga Isten nem nézi jó szemmel. Isten egy angyalt küld a Földre, hogy győzze meg Lucifert, térjen vissza a pokolba. Hol látható: VIASAT3, április 25-től, 21:00 Amerikai Horror Story: Hotel (American Horror Story: Hotel)
ahsposter
A VIASAT nem csak saját gyártásokkal, hanem premier sorozatokkal is szórakoztatja majd a nézőit. A népszerű horror antológia, az évadonként újabb és újabb tematikát feldolgozó sorozat legfrisebb szezonja, a Hotel áprilisban ugyanis megérkezik a magyar tévéképernyőkre is. Az Amerikai Horror Story ötödik évadához több új szereplő is csatlakozott, így láthatjuk majd többek között Matt Bomert (A nagy svindli), Max Greenfieldet (Új csaj), Finn Wittrock-ot és az ebben a szezonban nyújtott alakításáért Aranyglóbusz-díjjal jutalmazott Lady Gagat is. A különleges látvány- és hangzásvilággal rendelkező széria olvasva a nézők és a kritikusok véleményét, újfent megosztotta a közönséget. Hol látható: VIASAT6, április 29-től, 22:00 American Crime Story - Az O.J. Simpson-ügy (American Crime Story: The People v. O.J. Simpson)
acsojsimpson
Az Amerikai Horror Story alkotói, Ryan Murphy és Brad Falchuk nevével fémjelzett újabb antológia híres-hírhedt bűneseteket állít a középpontba. Az első évad Jeffrey Toobin könyve alapján O.J. Simpson gyilkossági ügyét, és magát a tárgyalást teszi a fókuszba igazán neves színészek előadásában. A címszereplőt Cuba Gooding Jr. alakítja, rajta kívük pedig láthatjuk még a széria első szezonjában többek között David Schwimmert (Jóbarátok), Nathan Lane-t (Egértanya, Modern család), Sarah Paulsont (Amerikai Horror Story), Kenneth Choi-t (Ügynöklista) és John Travolta-t is. A FOX nyarat megelőző kínálatának egyik legizgalmasabb darabja szerintem mindenképpen ez a sorozat lesz. Hol látható: FOX, májustól Outcast
outcastsorozat
A FOX továbbra is szeretne minél több sorozatot a világpremierrel egy időben Magyarországon is bemutatni, és ennek a stratégiának részeként a legközelebbi ilyen premier tartalom a The Walking Dead atyja, Robert Kirkman és Paul Azaceta közös képregénysorozata alapján készült széria, az Outcast lesz. A magyar tévéképrenyőkre júniusban megérkező horror főszereplője egész életén át az őt megszálló démonokkal küzdött, amikor azonban megpróbálja őket végképp elűzni, nem csak saját, hanem a Föld sorsát is örökre megváltoztathatja. A történet központi figuráját, Kyle Barnest Patrick Fugit (Holtodiglan, Queen of Earth) alakítja. Hol látható: FOX, júniustól
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.