Hirdetés

Ezekkel a fiktív filmes és sorozatbéli játékokkal mi is lenyomnánk egy meccset

|

Star Wars, Harry Potter, Star Trek... számos franchise-ban bukkant fel olyan társasjáték, ami a valóságban nem létezik, ezek közül szedtük össze a kedvenceinket.

Hirdetés

Bizonyára ti is eljátszottatok már a gondolattal, hogy milyen jó lenne kipróbálni az 1977-es Star Wars: Egy új reményben bemutatkozott, holografikus táblán játszott sakkváltozatot, a Dejarikot,  vagy éppen megpróbálkozni a Jumanjiban látott táblás játékkal, még ha egyik sem lenne veszélytelen, hiszen előbbinél Chewbacca dühe, utóbbinál az elszabaduló orrszarvúk jelentenének fenyegetettséget. 

Nemrég társoldalunk, a GameStar egy kimerítő cikkben szedte össze azokat a fiktív játékokat a filmek és sorozatok világából, amikbe valószínűleg a legtöbben rögtön belevágnának, ebben pedig helyet kapott számos izgalmas széria, film és sorozat, a legnagyobbak is. 

Hirdetés

A cikket már videó formájában is megtekinthetitek, kevesebb mint 12 percben elmeséli az alábbi anyag, hogy milyen fiktiív játékokkal szórakoztatják magukat a kedvenc film- és sorozatszereplőink, sőt egy-két példa kedvéért a videojátékok világába is átruccanunk, elvégre a Mass Effect, a The Witcher vagy éppen a Fallout megkerülhetetlenek ebben a témában. Nézzétek csak: 

A kérdés adott: az elhangzottak közül melyiket szeretnétek kipróbálni a valóságban is?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.