Hirdetés

Ezekről a produkciókról fogunk hallani a 2021-es DC Fandome keretében

|

Kedvcsináló és plakát leplezi le, hogy mi mindenre számíthatunk idén a DC legnagyobb eseményén.

Hirdetés

A pandémia egészen újszerű marketingstratégiát követelt meg a stúdióktól, amire a DC Films és a Warner Bros. Pictures egy nagyszabású, kifejezetten a DC Comics alapján készült filmes és videojátékos tartalmakra fókuszáló online eseménnyel reagált tavaly augusztusban. A DC Fandome óriási sikert aratott (minden tekintetben köröket vert a szintén online térben megrendezett San Diego Comic-Conra), és többek között itt debütált a Matt Reeves rendezésében készülő The Batman első előzetese is. Ennek megfelelően idén is lesz DC Fandome, és most már az sem titok többé, hogy milyen programokra lehet számítani.

Hirdetés

Az alább megtekinthető kedvcsináló és plakát alapján Warner Bros. Pictures hat projekt kapcsán készül bemutatóval: megkapjuk a The Batman következő előzetesét, várható egy-egy ízelítő a Black Adam, a The Flash és a DC Super Pets filmekből, valamint lehetőségünk lesz bepillantani az Aquaman: The Lost Kingdom, valamint a Shazam! Fury of the Gods kulisszái mögé. Sorozatos fronton olyan új évadra váró alkotások képviseletére számíthatunk az eseményen, mint a Batwoman, a The Flash vagy a Superman és Lois, de itt mutatja meg magát először Az Öngyilkos Osztag spin-off sorozata, a Peacemaker is.

Az október 16-án megrendezésre kerülő DC Fandome-ra a filmeken és a tévésorozatokon túl persze más szemmel is érdemes lesz figyelni, hiszen például két várva várt videojáték, a Suicide Squad: Kill the Justice League és a Gotham Knights is a fellépők sorát gazdagítják. Továbbá az is egészen biztos, hogy a felsorolt címeken túl is számíthatunk még további meglepetésekre és bejelentésekre akár olyan előkészületben lévő projektek kapcsán is, mint a Batgirl, a Blue Beetle vagy az HBO Maxre készülő Zöld Lámpás-sorozat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.