Hirdetés

Ezért akart Benicio Del Toro a Star Wars 8-ban szerepelni

|

Hirdetés

Folyamatosan szálldogálnak be a hírek és információk a Star Wars VIII-ról, ám a most következő morzsa egy igencsak váratlan helyről érkezett, egy Heineken reklámból. A sörgyártó promója tegnap látott napvilágot, főszereplője pedig nem más, mint Benicio Del Toro. Az alul található videóban arra ugyan nem tér ki a színész, hogy milyen szerepe lesz a filmben, de azt elmondja, hogy miért fogadta el az állást. Arra a kérdésre, hogy hogyan került kapcsolatba a Star Warsszal így válaszolt:

Valószínűleg ugyan úgy kaptam meg azt a szerepet, mint ezt a munkát a Heinekennél. Ők kerestek meg és felkértek egy táncra. De tudod mit? Nagyszerű abban a világban filmet készíteni. A Star Wars világában. Nagyszerű lehetőség arra, hogy együtt élvezzem a lányommal.
Amikor meghallottuk az első pletykákat, amelyek Del Torot összehozták a Star Warsszal, úgy véltük, hogy a színész a film főellenségét alakítja majd. Később azonban fény derült arra, hogy nem feltétlenül ez a helyzet. Benicio Del Toro így nyilatkozott ezzel kapcsolatban:
Nem tudom, hogy gonosz lesz-e. Az emberek ezt állítják, ők biztos nem azt a forgatókönyvet olvasták, amelyiket én. Hagy tapogatózzanak a sötétben. Egy kis misztikum sosem rossz.
A Star Wars VIII forgatása már javában zajlik a londoni Pinewood stúdióban, ám a stáb hamarosan elutazik a Horvátországban található Dubrovnik városába, ahol egy helyi turista boltot már át is alakítottak egy galaktikus előőrssé. A forgatás ezen szakasza egy kellően publikus helyen fog majd zajlani ahhoz, hogy néhány leskelődő elcsíphessen pár fotót és akár először láthassuk Del Toro karakterét. Ti a Lázadók vagy inkább az Első Rend oldalán látnátok szívesebben a színészt? https://www.youtube.com/watch?v=HGxlXzg5j6w
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.