Hirdetés

Doctor Strange - Ezért lett az Ancient One nő

|

Hirdetés

A képregényrajongók már azelőtt fenték a késeiket, hogy akár egy képkockát is láttunk volna a Doctor Strange-ből, hisz elég hamar kiderült, hogy Tilda Swinton fogja alakítani Stephen Strange mentorát (Ancient One) a filmben, aki az alapanyag szerint férfi és nem mellesleg tibeti származású. Nem lehetne azt mondani, hogy csak pár rajongóról van szó, akik házsártoskodnak, mert szép számmal nekiugrottak a Marvelnek, mert megint alapjaiban megváltoztattak egy karaktert, ráadásul most "kifehérítettek". A Marvel viszont nem hagyja magát, és elmondták, hogy a sztori szempontjából szükség volt a változtatásra:

A Marvel eddigi filmjei erős diverzitást mutattak a karaktereik szempontjából és gyakran eltávolodtak a szterotípiáktól vagy a forrásként használt képregényektől, hogy életre kelthessen a Marvel Filmes Univerzum. Az "Ancient One" titulust nem csak egy személy viselte az évek során, inkább egy megnevezés volt, ami időről időre máshoz vándorolt és ebben a filmben a megtestesülése Kelta eredetű lesz. Nagyon boldogok vagyunk, hogy köreinkben tudhatjuk a fantasztikusan tehetséges Tilda Swintont, aki egy egyedi és komplex karaktert fog alakítani a gazdag és sokszínű színészeink mellett.
A Marvel mindig teljes mellbőséggel kiállt a döntései mellett, és csak ritkán hibáztak. Nyilván megvannak az okai, hogy miért Swintont választották, és ha belegondolunk talán nem is olyan rossz ötlet a keltai eredet, hisz tudjuk, hogy kik tagjai még a északi mitológiának. Talán felesleges máris ezen aggódni, vagy tényleg ennyire felháborító lenne? Ti mit gondoltok?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.