Hirdetés

Ezért lett Keselyű a Pókember: Hazatérés ellensége

|

A hétvégén lehullott a lepel a falmászó önálló kalandjának fő rosszfiújáról, most pedig a miértjéről nyilatkozott a direktor.

Hirdetés

A hétvégén megrendezett San Diego-i Comic-Conon a Pókember: Hazatérés stábjának egy kisebb része - a címszereplőt alakító Tom Holland, Zendaya Coleman, Tony Revolori, Jacob Batalon, Laura Harrier és természetesen a rendező Jon Watts - is jelen volt, ahol végre megtudhattunk ezt-azt az érkező mozifilmről. A színészgárda felfedése mellett a rendezvényen leadott kis kedvcsináló és egy hivatalosan közzétett koncepciós kép erősítette meg, hogy bizony nem más, mint Keselyű lesz kedvenc falmászónk legfőbb ellenlábasa a jövő nyáron érkező rebootban. 

Hirdetés

Jon Watts rendező szerint a Pókember: Hazatérés a Marvel Univerzum földszintje lesz - ne kérdezzétek, hogy ezt hogyan értette -, és mi jobb módja van a figyelem középpontjába kerülésnek, ha nem egy gazember, aki már a korai képregényekben is szerepelt. Sőt, Adrian Toomes volt az első komolyabb ellenfél, aki felbukkant a legendás Amazing Spider-Man képregénysorozatban, annak is már rögtön a második számában. Pókfejnek persze vannak nála jóval ismertebb és jellegzetesebb ellenségei, mint a Zöld Manó, Doktor Octopus, Venom, Elektró vagy Kraven, akikre szintén lehet filmet építeni, de ilyen horderejű nevek helyett Watts Keselyűt választotta, és most ennek miértjéről nyilatkozott. 

Nos, vissza szerettünk volna térni a gyökerekhez, amik létrehozták Pókembert és Peter Parker-t ilyen egyedülálló módon, és ezért is szerettünk volna különösen foglalkozni azzal, hogy ő még csak egy gyerek. Ő egy középiskolai diák ebben az őrült univerzumban. Titokban kell tartsa a kilétét, ellenben sok más karakterrel a Marvel Filmes Univerzumban, szóval igen, ezekhez fogunk visszatérni. Keselyű igazából az első szupergonosz, akivel Pókember megküzdött az Amazing Spider-Manben, a második számban, a Kaméleon után. Így úgy éreztem, hogy helyes dolog visszatérni a kezdetekhez ilyen módon is. 

Beszéltünk egy csomó más dologról is, de Keselyű valahogy mindig a csúcsra emelkedett, és felkínálta a "Pókember kontra egy fickó, aki repülni tud" lehetőséget, ami igazán alkalmas arra, hogy belevigyünk néhány elképesztően klassz látványi elemet filmünkbe. 

Friss információk szerint egyébként a Comic-Conon elszólta magát egy panelen valamelyik játékgyártó cég arról, hogy a filmben Herman Schultz, vagyis Shocker, illetve Pléhsuszter karaktere is igyekszik majd boldogtalanná tenni Pókember életét. Ha ez tényleg így lesz, minden bizonnyal előbbit egyetlen akciójelenettel lerendezik, utóbbi pedig a háttérből mozgat majd néhány szálat, így mindjárt nem kell attól tartani, hogy a túl sok gonosz a "Pókember 3" és "A csodálatos Pókember 2" után megint a film rovására menne. Bár aggódna emiatt bárki is, ha a Marvel Studios kezében van a projekt? 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.