Hirdetés

Ezért nem gyúrja már ki magát Nicolas Cage

|

Nicolas Cage semmilyen szerep kedvéért nem tesz már kivételt.

Hirdetés

Nicolas Cage ismét trendi lett, és szerencsére a jó értelemben. A napokban végre megleshettük őt Drakulaként, de közben egyre több érdekesség lát napvilágot róla, mint ahogy most is történt, amikor a színész a GQ-nak adott interjút. A kérdezz felelek akkor vett váratlan fordulatot, amikor szóba került, hogy miként is készül fel egy-egy szerepre Cage, mire a színész elárulta, hogy már sosem fogja magát igazán kigyúrni egyetlen általa alakított karakter kedvéért sem.

Hirdetés

Nicolas Cage így fogalmazott: 

"A kockák a hasamon valódiak, és pont ezért nem fogok már nagyon sokat edzeni. Igazából senki sem akarta elhinni nekem, hogy azok valódiak voltak, és mindenki azt hitte, hogy CGI, de közben meg nem, szóval mi értelme lenne?"

Cage a Szellemlovas szerepében villantotta meg a kockákat a hasán, amit akkoriban még a rajongók többsége is szemfényvesztésnek tartott. Ezek után teljesen érthető, hogy a színész nem töri magát - főleg, ha amúgy teljesen jól érzi magát a bőrében már most is.

Egyébként Cage még azt a meglátását (reményét) is megosztotta, hogy szerinte továbbra is van rá esély, hogy egyszer magára húzza Superman szerkóját és köpenyét. A szuperhősöknél maradva pedig nem rejtette véka alá azt sem, hogy mennyire élvezte Noir Pókember szinkronizálását az Irány a Pókverzumban, ami lehetőséget adott neki, hogy megidézze a '30-as, '40-es évek ikonjait, mint Humphrey Bogartot.

Ti egyébként elhittétek annak idején Cage kockahasának valódiságát?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.