Hirdetés

Ezért nem lett Charlie Coxból az új Han Solo

|

A Daredevilt alakító Charlie Cox elárulta, hogy ő is pályázott az ifjú Han Solo szerepére, ám egy végzetes hiba miatt lecsúszott róla.

Hirdetés

Múlt hónapban megerősítették, hogy Alden Ehrenreich alakíthatja Harrison Ford ikonikus karakterének fiatalabb változatát, a Han Solo előzményfilmben. Mielőtt megszületett a döntés, a stúdió közel 2500 színészt tesztelt, köztük olyanokat, mint Taron Egerton, Jack Reynor, Miles Teller, Ansel Elgort és Emory Cohen. Amint kiderült, egy másik feltörekvő színész, a Daredevil sztárja, Charlie Cox is részt vett egy meghallgatáson, ám az nem úgy sült el, mint szerette volna.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter interjút készített Coxal, az új színházi darabja kapcsán, ami során elárulta, hogy "jó végre az emberek szemébe nézni", hiszen a Daredevil forgatásain éppen ennek ellenkezőjét kell csinálnia, hogy hiteles legyen a játéka. A színész elmondása szerint annyira hozzászokott már ehhez, hogy talán éppen ezért csúszott le Han Solo szerepéről.

"Voltam egy meghallgatáson - az egyik olyanon, ahol nagyon titkolózóak és nem mondják el miről van szó, de szinte biztos vagyok benne, hogy a Han Solo filmről volt szó - és a közepén a szereplőválogató félbeszakított és azt mondta, 'Miért nem nézel rám?' Akkor jöttem rám, hogy megszokásommá vált, hogy ne tartsak szemkontaktust, hiszen két éven keresztül egy vakot alakítottam. Sosem hívtak vissza, valószínűleg azért, mert nem tudtak rájönni, hogy miért viselkedtem úgy, mint egy totál idióta."

A Han Solo spinoff forgatása jövő év elején kezdődik el, a premier pedig 2018. május 25-én esedékes, a Star Wars: Egy új remény bemutatójának 41. évfordulóján. A film történetéről egyelőre annyit tudnunk, hogy elmeséli majd a fiatal csempész eredettörténetét, amiről Ford karaktere nem sokat anekdotázott miután találkozott Lukeal és Obi Wannal a Mos Eisley-i kantinban.

Ami Charlie Coxot és a Daredevilt illeti, a sorozatnak továbbra sem rendelték be a 3. évadát, de a színész előbb-utóbb összeáll a Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) és Iron Fist (Finn Jones) alkotta csapattal a Netflix The Defenders szériájában. Egyelőre nem tudjuk, hogy erre pontosan mikor számíthatunk, de amint a maradék két szuperhős is megkapta a maga sorozatát, valószínűleg rögtön jöhetnek a Védelmezők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.