Hirdetés

Ezért vágták ki Lokit az Ultron korából

|

Hirdetés

A Bosszúállók: Ultron kora sok szempontból a Marvel filmes univerzum eddigi legnagyobb vállalkozása volt, már csak a felsorakoztatott szereplőgárda tekintetében is. Bár előre be lett pedzegetve, hogy Tom Hiddleston Lokija is fel fog bukkanni a filmben, a germán isten jelenete végül a vágószobában végezte. Tom Hiddleston révén pedig már azt is tudjuk, hogy miért.

„Részese voltam Thor álomjelenetének. Egy napig forgattuk, és nagyon élveztem, de utána kaptam egy hívást Kevin Feige-től, aki elmondta, hogy a tesztvetítéseken a közönség túlbecsülte Loki jelentőségét. Azt hitték, hogy mivel megjelentem, én irányítom Ultront, és annyira elferdítette az emberek elvárásait, hogy végül Joss (Whedon) és Kevin úgy voltak vele, hogy ’Vágjuk ki, mert összezavarja a nézőket’. Miután láttam a filmet, én is egyetértettem a döntésükkel.”
Hiddlestont legközelebb 2017-ben láthatjuk ismét a nagyvásznon a Thor: Ragnarökben, de a színész és a karakter további sorsa Hiddleston nemrégiben elejtett nyilatkozata alapján egyelőre kérdéses.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.