Hirdetés

Ezt a mutatványt még a Jackass stábja sem vállalta be

|

A sorozat sztárja, Steve-O elmondása szerint az egyik performansz már nekik is sok volt.

Hirdetés

Lehet (nem) szeretni a Jackass bandáját, de azt mindenkinek el kell ismernie, hogy ők aztán nem féltik a bőrüket egy-egy hajmeresztő mutatványtól. A hetekben debütált a Paramount+-on a legújabb filmjük, a Jackass Forever, ami (ha még egyáltalán nem látták) nem fog csalódást okozni a rajongóknak, és ennek kapcsán készített interjút a ComicBook.com a csapatból többek között Steve-O-val és Ehren McGheheyvel, amiben arról is kérdezték őket, hogy előfordult-e már, hogy nemet mondtak egy elborult attrakció végrehajtására.

Hirdetés

Steve-O elmesélte, hogy mi volt az, ami már az ő tűréshatárukat is tűlszárnyalta:

Emlékszem egy ugrálóvárra, és az ötlet az volt, hogy az egész stáb másszon bele, majd küldjük le egy téli olimpiás síugró izén, és nézzük meg, milyen messzire tudunk repülni. A problémát az okozta, hogy egy 500 font súlyú generátor volt hozzácsatlakoztatva, ami felfújva tartotta a várat, ez csúszott volna mögötte, és láttuk lelki szemeinkkel, ahogy az repül, majd komoly sérülést okoz nekünk. Emellett a fejünk összekoccanása is aggodalomra késztetett minket, úgyhogy inkább úgy döntöttünk, nem csináljuk. Ez a valaha volt legrosszabb ötlet.

Ezzel ellentétben az esetek többségében, amit csak lehet, bevállalnak a Jackass-fiúk. McGhehey (a.k.a. Danger Ehren) például arról számolt be, egyszer azért utazott el Indiába, hogy a rendező Jeff Tremaine kérésére ráfeküdjön egy kobrákkal megpakolt szögeságyra. Először vonakodott, de végül úgy gondolta, hogy ha már elrepült Indiáig, és még egy jelenete sincs, bevállalja.

Te bevállalnád?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.