Hirdetés

Ezüst Utazó filmet tervez a Marvel?

|

Stan Lee továbbra is beszédes kedvében van és a Fekete Párduc, valamint a Doctor Strange mozik mellett elárulta, hogy a Marvel egy önálló Ezüst Utazó filmet is szeretne.

Hirdetés

A közelmúltban már kiderült, hogy a jelenleg gőzerővel készülő filmek mellett (Thor 2, Amerika Kapitány 2, Galaxis Őrzői, Bosszúállók 2) Stan Lee szerint megvalósulhatnak a Fekete Párduc, Hangya és Doctor Strange projektek is, sőt, a legenda tovább is ment és azt mondta az MTV-nek adott interjújában, hogy a Marvel tervei között szerepe egy önálló Ezüst Utazó mozi is. Lee szerint lehetséges, hogy jó pár évig nem valósulhat meg, mivel jelenleg is rengeteg alkotást készítenek elő, de mindenképpen bemutatnák a Silver Surfer karakterét, mert ő egy csodálatos karakter. Úgy hangzik, mintha Lee nem tudná, hogy az Ezüst Utazó a Fantasztikus Négyessel együtt a 20th Century Fox birtokában van, tehát a Marvel nem készíthet róla saját filmet, ha csak nem tud valami olyasmit, amit mi nem és talán a két stúdió már meg is egyezett a háttérben? Ki tudja. Az utolsó alkalom, mikor az Ezüst Utazót a vásznon láthattunk, az a 2007-es A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó volt, ami 289 millió dolllárt termelt kiadójának.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.