Hirdetés

Elképzelhető, hogy egy Ezüst Utazó filmet is kapunk a közeljövőben

|

A Marvel következő évei már most is színültig vannak rengeteg sikervárományos alkotással, ám nincs kizárva, hogy Kevin Feige tartogat még néhány meglepetést a rajongók számára.

Hirdetés

Miután Thanos vereségével a Bosszúállók: Végjátékban hivatalosan is véget ért az Infinity Saga, így az utóbbi időben sokan elkezdtek azon tanakodni, hogy az Őrült Titán után vajon ki lehet a Marvel Filmes Univerzum következő nagy rosszfiúja, akit Kevin Feige hosszú éveken, megannyi filmen keresztül építhet fel. Nem meglepő módon a többség a bolygófalóként is számon tartott Galactust tartja a legesélyesebbnek erre a pozícióra, ami egy friss pletyka alapján nem is tűnik olyan ördögtől való gondolatnak.

Hirdetés

A The Geeks Worldwide ugyanis névtelen forrásokra hivatkozva arról számolt be nemrég, miszerint a Marvelnél jelenleg is teljes erőbedobással dolgoznak egy önálló Ezüst Utazó filmen, amely nem csak Galactus, de a Comic-Conon csak említés szintjén előkerült későbbi Fantasztikus Négyes reboot miatt is remek döntésnek bizonyulna. Azonban mivel a pletykát semmilyen forrás nem tudta alátámasztani, ezért egyelőre azt kéretik erős fenntartásokkal kezelni. Feige-t ismerve viszont nem lennénk meglepve, ha nemsokára hivatalosan is hallanánk a projekt felől, hiszen Adam McKay (Anchorman 1-2.) tavaly már erősen utalgatott arra, hogy amennyiben lehetősége nyílna rá, akkor nagy örömmel tető alá hozna egy önálló Ezüst Utazó mozit.

Ti örülnétek neki, ha az Ezüst Utazó egy önálló kalandban mutatkozna be az MFU-ban? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.