Hirdetés

Ezüst Utazó filmen dolgozik a Fox

|

A Fox csak nem engedi el olyan könnyen az X-Men és Fantasztikus négyes franchise-okat. További filmek vannak tervben.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a 20th Century Fox igyekszik tető alá hozni egy szóló filmet az Ezüst Utazó számára. A filmen a Marvel's Runnaways alkotója, és más népszerű képregények írója, Brian K. Vaughan dolgozik.

Hirdetés

Ha az Ezüst Utazó önmagában nem lenne elég, nagyon úgy fest, hogy ez csupán egyike azon "titkos" Marvel projekteknek, amelyeken a Fox dolgozik, függetlenül a Disneys felvásárlástól. Eddig is tudtunk jó néhány fejlesztés alatt álló projektről a stúdió gondozásában, de nem voltunk biztosak benne, hogy ezek a filmek végül elkészülhetnek.

A Deadpool 2 és az X-Men: Dark Phoenix még idén bemutatkoznak, jövőre pedig a The New Mutantsszal próbálkozik a stúdió. Ezeken felül a Channing Tatum nevével fémjelzett Gambit film is ősidők óta előkészítés alatt áll már, de az X-Force, valamint a Kitty Pride film is készülőben vannak.

Az Ezüst Utazót utoljára 2007-ben láthattuk a nagyvásznon a Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó című filmben. A Fox már akkor is tervezett önálló filmet a karakter számára és fel is bérelték J. Michael Straczynskit, hogy írja meg a szkriptet, de a Fantasztikus négyes gyenge fogadtatása miatt végül jegelték az ötletet. Most azonban ismét elővették és úgy fest meg is fogják valósítani még mielőtt végbe menne a Disney felvásárlása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.