Hirdetés

Ezzel a jelenettel nyit majd az új Conan mozi

|

Will Beall, a Legend of Conan mozi forgatókönyvírója, elárulta, hogy mi lesz az új film nyitójelenete, és hogy miként kapcsolódik majd az 1982-es Conan filmhez.

Hirdetés

Még 2012-ben robbant a hír, hogy a visszatérések koronázatlan királya, Arnold Schwarzenegger ismét visszatér majd, ezúttal a legendás barbár, Conan szerepébe. A projekt akkoriban még a King Conan nevet viselte. Azóta nem sokat haladt előre dolog, de legalább a végleges cím megszületett: Legend of Conan, avagy Conan legendája.

Hirdetés

De most végre rákapcsoltak a készítők (nem csoda, hiszen még idén meg akarják kezdeni a forgatásokat), s a film egyik forgatókönyvírója, Will Beall (Gengszterosztag) még azt is elárulta, hogy az új mozi nyitójelenete ugyanolyan lesz, mint az eredeti Conan, a barbár záróképsora (persze már évtizedekkel később), vagyis, hogy Conan király ül a trónján az állát támasztva:

Ezzel fog kezdődni. Ez a jelenet nyitja meg, ott ül, álla a kezén. Ezzel kell kezdődnie. Ez az a folytatás, amit már nagyon régen megígértek nekünk, de eddig még nem kaptuk meg. 11 éves voltam amikor apám elvitt a Conan, a barbár filmre, amit soha nem lenne szabad egy 11 éves gyerekkel megnézetni. Ez az élmény egész életemet meghatározta. Hihetetlen film. John Milius készítette, ugyebár. Nincs is nála jobb, s a filmje egy igazi film. Egy őszinte film. Chris-szel (Chris Morgan, a másik író) már az elejétől kezdve arról beszéltünk, hogy nincs értelme egy újabb Conan filmnek, kivéve ha az eredeti, Milius-féle Conan igazi folytatása lesz, s most mi ezen dolgozunk. Megvan a méltó folytatás.

Ennek végtelenül örülünk. További érdekesség, hogy a film producere, Frederik Malmberg még tavaly elhintette annak a lehetőségét, miszerint akár egy teljesen új franchise-t, egy egész filmes univerzumot is építhetnek Conan-re. Ugyanis Robert E. Howard valamennyi Conan-sztorijának megvásárolta a megfilmesítési jogát, így a lehetőségek szinte határtalanok. Mindez egyelőre még nem lett hivatalosan megerősítve. S a Conan legendája szkriptjéért felelős Will Beall is csak annyit mondott, hogy egyelőre még csak az aktuális filmre koncentrálnak, azon dolgoznak, mert egy igazán jó mozit akarnak készíteni.

Arnold Schwarzenegger természetesen visszatér az ikonikus barbár-király szerepébe, ám rendező még nincs, s a színészválogatás is várat még magára. A forgatókönyv szépen készülget, az író páros egy korábbi nyilatkozatában azt is elárulta, hogy további 3 karakter biztosan visszatér az előző filmből, s ahhoz hasonlóan az új mozit is R-kategóriásra készítenék. A forgatás a tervek szerint még idén megkezdődhet, s ha sikerül tartani ezt az ütemtervet, akkor a közeljövőben még biztosan sok Conan-hírrel találkozhatunk majd. Várjátok már a legendás barbár legújabb kalandját?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.