Hirdetés

Fák jú Tanár úr 2 - Itt a második előzetes

|

Hirdetés

A Fák jú Tanár úr 2 hivatalos története szerint közvetlenül az első rész eseményei után járunk, amikor is Zeki Müller (Elyas MBarek) lett a Goethe suli sztárja, mindenki imádja. Lelkesedéséből azonban hamar veszíteni kezd a korai kelések, az irritáló diákok és a véget nem érő papírmunka miatt, ráadásul az ambiciózus igazgatónő a fejébe vette, hogy elhalássza a rivális elit iskola orra elől a Thaiföldi partneriskola-programot, hogy ezzel turbózza fel a lezüllött Goethe-t, így az Oktatási Minisztérium őket választja ki új országos kampányához. Müller és Schnabelstedt (Karoline Herfurth) felügyelete alatt az első részből jól ismert Chantal, Zeynep és Danger vezette díszes társaság hozza a formáját első külföldi útjuk során is. Hogy ezúttal milyen kalandok várnak ránk Bora Dagtekin vígjátékának folytatásában, azt az alábbi, második kedvcsináló hivatott bemutatni: https://www.youtube.com/watch?v=cKliU9hxOSo&feature=youtu.be A Fák jú Tanár úr 2. október 15-én jelenik meg hazánkban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.