Hirdetés

A Family Guy producere beszélt Adam West karkaterének sorsáról

|

Nem lesz könnyű megválni az elhunyt színész karakterétől.

Hirdetés

Egy legendát kellett búcsúztatnunk Adam West halálával. A színész nem csupán a Batman rajongók számára volt kedves, hanem a Family Guy nézői is a szívükbe zárták hiszen a sorozatban Quahog város lökött polgármesterét alakította.

Hirdetés

A Family Guy egyik producerével, Steve Callaghan-nel készített interjú során kiderült, hogy hátra van még öt epizód, amelyekben szerepelni fog Adam West. Viszont, ami a karakterét illeti a továbbiakban, egyelőre még nem tudni, hogy pontosan mi lesz a sorsa.

"Nem döntöttük még el, hogy hogyan írjuk ki Adam West karakterét a sorozatból. Ugyanebbe a dilemmába ütköztünk Carrie Fisher kapcsán is [aki visszatérő szinkronhang volt]. De annyit mondhatok, hogy mindkettejüktől olyan módon fogunk elbúcsúzni, ami rávilágít a karakterek - és a színészek - fontosságára a sorozatban."

West kiírása azért is nehéz feladat, mert egy városnak szüksége van a polgármesterére, de tiszteletlenség lenne rögtön lecserélni a 88 éves korában elhunyt színész karakterét.

"Erről még alig beszéltünk. Úgy érzem még mindnyájan gyászolunk a magunk módján. Nem volt még alkalmunk részletesen beszélni erről. Ő annyira pótolhatatlannak tűnik. Fogalmam sincs, hogy ki léphetne a helyébe. Ha lecseréljük, akkor valószínűleg olyasvalaki fog a helyébe lépni, aki nagyon különbözik tőle. De az is lehet, hogy egy ideig polgármester nélkül marad Quahog. Nem kizárt, hogy üresen hagyjuk a székét egy ideig, ezzel állítva tiszteletet előtte. Őszintén szólva túl fájdalmas volt mindez számunkra, hogy komolyan át tudjuk beszélni a dolgokat."

A Family Guy 15. évada október 1-én érkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.