Hirdetés

Fantasztikus előzetesen a Legendás állatok és megfigyelésük (Frissítve)

|

Hirdetés

A Warner a semmiből előrukkolt a Legendás állatok és megfigyelésük legújabb előzetesével, amelyben nem csak többet láthatunk a J.K. Rowling jegyezte történetből, hanem a hangvételből is többet tudhatunk meg, ami első ízben könnyedebbnek tűnik az utolsó Potter-filmek depresszív tónusánál. Azért John Williams klasszikus Harry Potter témájától még mindig kirázza az embert a hideg, és hiába játszódik 60 évvel a Bölcsek köve előtt a cselekmény New Yorkban, a Roxfort és Albus Dumbledore nevének említése szívet melengető minden kis mugli számára. Az újabb mozit ezúttal is David Yates rendezi, a főszereplő Göethe Salmandert az Oscar-díjas Eddie Redmayne alakítja, akinek jól áll, hogy se nem ripacskodik, se nem díjra hajt és végre Colin Farrellből is többet kapunk. Mellettük még feltűnik a filmben leendő Flash, Ezra Miller, Dan Fogel, Jon Voight, Ron Perlman, és Samantha Morton is. A bemutató november 18.-án esedékes. Nektek mi a véleményetek? Frissítés: A DC Comics Magyarország jóvoltából már feliratosan is nézhetitek! Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=mUZIYSxri-g Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=ViuDsy7yb8M

Fantastic Beasts poster 2
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.