Hirdetés

Fantasztikus Négyes 2 - Ezüst Utazó és Namor a folytatásban?

|

Hirdetés

Bár az újragondolt Fantasztikus Négyest még be sem mutatták a mozikban, de a FOX már a folytatásán gondolkodik egy jó ideje. A tervek szerint 2017. június 9-én tűznék vászonra, viszont minden attól függ, hogy fogadják a nézők és a kritikusok a héten érkező első részt. Ha megbukik, azzal nem csak a folytatást kukázhatják örökre, hanem a megfilmesítési jogok is visszaszállhatnak a Marvelhez, ahogy szerencsére a Daredevillel történt. SPOILER De a FOX-nál bíznak a sikerben, ugyanis a filmben Doom mellett feltűnik még Tim Blake Nelson a Vakondember szerepében, akit több részre is leszerződtettek. Így valószínűleg egy folytatásban az ő felbukkanására lesz a legnagyobb esély. SPOILER OFF A színészek is elejtettek pár mondatot a folytatást illetően. Jamie Bell (A Lény) egy interjúban árulta el, hogy több dinamikát szeretne a karakterek között, pont úgy, mint az a képregények lapjain is történik. Továbbá megjegyezte, hogy a folytatásnak nagyobbnak és jobbnak kell lennie, mint az első rész lesz(?).  És van egy ikonikus karakter, akit nem veszíthet el a franchise:

Nem mehetünk el szó nélkül az Ezüst Utazó mellett. Tudom, hogy a régebbi filmekben már feltűnt, de szerintem ő remek választás lenne.
Pletykálták már azt is, hogy egy Bryan Singer rendezte X-Men crossover jöhet a 2. részben, melyre maga a rendező is burkoltan utalgatott, hogy elkészülhet. Michael B. Jordannek (Johnny Storm/Fáklya) viszont egy másik ötlete van arról, melyik hőssel szerepelne együtt egy következő kalandban:
 Namor egy klassz karakter. Messzemenően ő az egyik legerősebb mutáns. Nagyon érdekes lenne egy harc a Fantasztikusok és ő közte.
Az esély, hogy Namor feltűnik a F4 2-ben, jelenleg nulla, ugyanis a szuperhős jogait az Universal Stúdió birtokolja, és már próbálkoznak egy saját történettel előállni a karakternek. De gyorsan kell cselekedniük, ha nem akarják, hogy a jogok itt is visszaszálljanak a Marvelhez. Mit gondoltok, Ti kit szeretnétek, hogy feltűnjön a folytatásban? Szeretnétek-e egyáltalán folytatást? Vagy kapjon vissza mindenkit a Marvel?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.