Hirdetés

Fantasztikus Négyes 2 törölve, jöhet a Deadpool 2?

|

Hirdetés

Mekkorát fordult a világ egy hét leforgása alatt a Fantasztikus Négyessel! Nemrég még a folytatáson gondolkodott a 20th Century Fox (premierdátumot is adtak már neki, 2017-ben), most viszont állítólag már a projekt törlésére került sor. Nem csoda, hiszen brutálisat bukott mind kritikailag, mint pénzügyileg. A múlt héten bemutatott filmet kegyetlenül lehúzták a kritikusok (RottenTomatoes-on  9%-on, Metacriticen 27 ponton, IMDb-n 4 ponton áll), így hamar kiderült, hogy a remélt 50-60 milliós nyitányra esély sincs. Nem is lett, mindössze $26,2 milliót tudott behozni, mely az első helyre sem volt elég. A The Daily Superhero meg nem erősített értesülései szerint ezért elvetették a folytatás lehetőségét, viszont ez nyithatja meg az utat a Deadpool folytatásának. Mióta kikerült az eredeti R kategóriás előzetes, melyet a Comic-Conon is levetítettek, nagyon jó visszajelzéseket kap a film. Múlt héten kezdett el egy olyan pletyka terjedni a neten, miszerint a Deadpool 2-ben feltűnhet az ikonikus karakter, Kábel, aki a vezetője a szintén népszerű X-Force csapatnak. Ez jó hír a fejlesztés alatt álló X-Force filmnek is, melyről még semmit sem tudni, de ha Kábel bevezetésre kerülne a Deadpoolban, az mindenképp előrelépést jelentene. Ha a The Daily Superhero-nak igaza lesz, a munkálatoknak mindenképp el kell kezdődniük legkésőbb 2016 első negyedében, hogy tartani tudják a 2017-es dátumot. Egyenlőre nem tudni, hogy a rendező Tim Miller, vagy a forgatókönyvírók, Rhett Reese és Paul Wernick visszatérnek-e a folytatásra, de a főszereplő Ryan Reynolds már elmondta, ő mindenképp részt venne a folytatásban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.