Hirdetés

Fantasztikus Négyes és az X-Menek a Bosszúállók univerzumában?

|

Ahogy nemrég írtuk, Mark Millar (a Wanted és a Kick-Ass producere) kreatív tanácsadóként fog közreműködni a Fox stúdió közelgő X-Men és Fantasztikus Négyes filmjeinél, most Mark még tovább csavarja a dolgokat.

Hirdetés

Miután a Bosszúállók DVD és Blu Ray kiadása 5 nap alatt 103(!) millió dollárt hozott, úgy döntöttek, hogy a folytatásban ezt a rekordot megszeretnék dönteni,így felkérték Mark Millar-t, hogy segítsen be nekik, aki egy interjúban elárulta, hogy az a terve, hogy az összes Marvel karaktert egy univerzumba helyezze, annak ellenére,hogy a jogok különböző stúdióknál vannak: "Úgy lenne jó, ha ezek a világok nem mondanának ellent egymásnak. Tehát, ha meglátogatja Pókember a Bosszúállókat vagy az X-Meneket, akkor egy átlagos nézőnek fel se tűnne, hogy mindhármójuk különböző stúdiótól jöttek,de én azt szeretném, ha úgy tűnjön, hogy mindannyian egy helyről "származnak".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.