Hirdetés

Fantasztikus Négyes – Karakterközpontú TV spotok érkeztek

|

Hirdetés

Pontosan három hét múlva mutatják be itthon az újragondolt szuperhős csapat eredetsztoriját, a marketing gépezet pedig tovább robog, ugyanis az eddigi előzeteseken és TV spotokon kívül most kaptunk négy rövidke videót is, mely mind külön-külön az egyik főhőst,  Miles Tellert (Reed Richards/Mr. Fantasztikus), Kate Marát (A Láthatatlan Lány/Sue Storm), Michael B. Jordant (Johnny Storm/A Fáklya) és Jamie Bellt (Ben Grimm, A Lény) helyezi előtérbe. https://www.youtube.com/watch?list=PLYNW0PN4_jrqPqQYEUUPsIdtUvORLCVll&v=bC0QV_eaDtM https://www.youtube.com/watch?list=PLYNW0PN4_jrqPqQYEUUPsIdtUvORLCVll&v=DCGrBiWJa8o https://www.youtube.com/watch?v=un8p9GiEYCM&index=3&list=PLYNW0PN4_jrqPqQYEUUPsIdtUvORLCVll https://www.youtube.com/watch?v=Zrjehh2Za2k&list=PLYNW0PN4_jrqPqQYEUUPsIdtUvORLCVll&index=4 A Fantasztikus Négyes augusztus 7-én nyit Amerikában, nálunk pedig 13-tól látható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.