Hirdetés

Fantasztikus négyes - Koncepciós rajzokon a törölt tervek

|

Hirdetés

A Fantasztikus négyes 2 egy olyan elképzelhetetlen dolog, ami meg fog történni, méghozzá 2017. június 9-én. Ráadásul lehet, hogy még rosszabb rendezővel. Izgatottságomat csak az tudja fokozni, hogy Fausto de Martini a saját Facebookján osztotta meg az általa készített koncepciós rajzokat a Fantasticarról és H.E.R.B.I.E.-ről.

Csak megosztok pár korai fejlesztést a Fantasztikus négyeshez készített munkámról. Nagyon korai dolog, de rengeteget szórakoztam közben. Nem hiszem, hogy végül bármelyik is bejutott a kész filmbe.
H.E.R.B.I.E. (Humanoid Experimental Robot, B-type, Integrated Electronics) ilyen kis cuki robi, aki az 1978-as rajzfilmben jelent meg először, hogy helyettesítse a Fáklyát, mert rá szükség volt egy másik projekthez, ami végül soha nem valósult meg. A karakter megalkotója Stan Lee és Jack Kirby, végül belépett a képregények világába is. [gallery size="medium" columns="2" ids="66832,66833"] Fantasticart 1962-ben mutatták be, amit Mr. Fantastic (Reed Richards) talált fel. Egy autóról van szó, ami képes különálló darabokra szétesni. Ha valaki emlékszik, már láthattuk ennek egy repülő verzióját a Fantasztikus négyes: Az ezüst utazóban (2007). [gallery columns="2" size="medium" ids="66834,66835,66836,66837"] Elképzelhető, hogy a folytatásban már helyet kapnak, ahogy Doom kastélya, illetve a Planet Zero dimenzió, az ezekről készült concept artokat itt lehet megnézni. (Az első részről a kritikánkat itt olvashatjátok.)
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.